torstai 23. huhtikuuta 2009

Kellarin siivouspäivä

Päätimme tänään siivota kellarin. Se on talon ainoa täysi remontoimaton osa ja täynnä romua, josta osa on peräisin talon edelliseltä isännältä, osa kannettu muutossa meidän edellisen talon kellarista suoraan uuden talon kellariin, osa kertynyt sinne näiden runsaan kahden vuoden aikana, jotka olemme tässä talossa asuneet. Kellarissa on sauna, pesuhuone, pukuhuone ja varastotila, kaikki aika kauheassa kunnossa. Sauna on vain miesväen käytössä, minä kerrostalossa kasvanut kaupunkilaistyttö en sinne suostu enää menemään.




















Hyväähän tuosta ei saa millään paitsi remontoimalla, mutta kelvollisen sai silti kun kantoi kaikki kamat ulos, imuroi ja harjasi ja järjesteli tarpeelliset tavarat siististi takaisin. Aika röykkiö ihan silkkaa roskaa päätyi jätelavalle vietäväksi ja jonkunmoinen laatikko käyttökelpoista tavaraa kirppikselle.

Mutta tämmöinen siitä tuli ja nyt minäkin lupaan käydä saunassa!


Niin juu ja pari mukavaa yllätystäkin tuli vastaan. Yhdestä epämääräisestä muovikassista löytyi kauan kauan sitten kutomani käyttämättömät villasukat ja toisesta ratsastusasuni vuosien takaa (mahtuu vielä hyvin päälle).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kävijöitä