tiistai 12. tammikuuta 2010

Pitkästä aikaa...

Pitkästä aikaa ehdin ompelukoneen ääreen ja pitkästä aikaa saan päivitettyä tätä blogia. (Ei mennyt vuottakaan tässä välissä...) Olen jälleen kerran ilmoittautunut mukaan erään foorumin kangastuhoprojektiin. Uutta kangasta ei saa ostaa ja vanhoja varastoja pyritään pienentämään urakalla. Viime kerralla projekti päättyi osaltani kangaskauppaan, mutta tällä kertaa aion pysyä tiukkana. Tosin Eurokankaan juuri käynnissä oleva varaston tyhjennysmyynti kovasti koittaa huudella perääni. Saas nähdä kuinka käy.


Nyt kuitenkin sain tehtyä edes jotain kaapissa marinoituneille kankaille. Ompelin tulevalle vauvalle potkarit ja bodyn. Body tosin on vielä neppareita vailla. Potkarien kaava on Ottobresta 1/2004 ja body on oma sovellus. Pöllön idea on peräisin RuttuNutun blogista, jota käyn ihailemassa lähes päivittäin. Aivan ihania lastenvaatteita! Potkarit on ommeltu oranssista velourista ja body suklaanruskeasta joustofroteesta. Kanttaukset ovat molemmissa oranssi-ruskearaidallista trikoota. Pöllöaplikaatiossa on ruskeaa joustofroteeta, oranssia ja valkoista fleeceä ja vihertävän ruskeaa joustavaa samettia. Pöllöön olen tosi tyytyväinen.

Vauvan syntymään on enää muutama viikko jäljellä, ja vielä pitäisi ommella ainakin kahdet lakanat, turvakukalon lämpöpussi, pari bodya ja parit housut, neuloa peitto, tossut ja pipo, ommella Iille jumppapuku (Ii aloittaa huomenna jumpan ja tokihan 2-vuotiaalla prinsessalla pitää olla hörhelöinen jumppapuku, samanlainen kuin isoveljen jumpparyhmän tytöillä). Huomenna on vielä viimeinen tentti (juu en ole jaksanut lukea, mutta jospa se silti menisi läpi) ja kotona villakoirat juoksentelee nurkissa. Kiirettä pitää näin äitiysLOMALLA. :)

1 kommentti:

Kävijöitä